English srpski
Građevinsko privredno društvo KEJ, Vladike Nikolaja 29/b, 14000 Valjevo, tel: +381 14 220 647 , kej@kej.rs, www.kej.rs

O NAMA

Građevinsko preduzeće "KEJ" se profesionalno bavi projektovanjem i izgradnjom stambenih i poslovnih prostora. Dugogodišnje iskustvo i velika referenca stavljaju nas u red uspešnijih preduzeća iz oblasti građevine i arhitekture. Izgradnja novih poslovnih i stambenih objekata po svetskim standardima zagarantovana je našom poslovnom politikom. Samo proizvodi i materijali najkvalitetnijih svetskih proizvođača koriste se prilikom izgradnje objekata. Sistem „ključ u ruke“ obavezuje nas na odgovornost do poslednjeg trenutka.

Primena znanja i tehnika u organizaciji i kontroli građevinskog procesa naš krajnji rezultat podiže na zavidan nivo.

GPD KEJ je osnovano 1989. godine u Valjevu i posluje uglavnom na teritoriji Srbije. Od osnivanja firma ima umeren i konstantan rast. Sredinom 90-tih GPD KEJ postaje zvanični zastupnik za firmu „Rigips” i počinje uvoz gips-katronskih ploča iz Austrije. Uspešna saradnja sa Rigips-om traje i danas.

Početkom 2000. godine u poslovanje firme se uključuje mlađa generacija, koja doprinosi stvaranju novih ideja i daljem razvoju. Firma „KEJ” izvodi radove za privatne investitore, državu, kao i za strane investitore koji su odlučili da svoj kapital ulože u Srbiji, kao što su Podgorina Frucht, Austria iz Osečine, RAUCH Austria iz Koceljeve. Naš uspeh sa upravljanjem projektima i projektni biro je nešto čime se razlikujemo od ostalih firmi na tržištu.

Od 2005. godine GPD KEJ ulaze u izgradnju stanova za tržište, a nešto kasnije i osniva firmu „KEJ Invest” koja se bavi investicionom izgradnjom. Takođe, krajem 2008. godine „KEJ” počinje organizovanu poljoprivrednu proizvodnju sa čime širi spektar delatnosti sa kojima se bavi.

GPD "KEJ" 2010. godine zapošljava velikih broj mladih stručnjaka sa željom da spoji inovacije i energiju sa iskustvom i znanjem, i da na taj način doprinese daljem unapređenju poslovanja i kvalitetu krajnjeg razultata.

KEJ

 

2012.godine okončan je proces sertifikacije u GPD „Kej“ Valjevo, započet jula iste godine. Projekat je realizovan u saradnji sa firmom „Serting“ iz Lazarevca i sertifikacionom kućom „Quality Austria“ iz Beograda. Nakon faze II sertifikacionog audita, firma „Kej“ stekla je pravo na izdavanje sertifikata za standarde: ISO 9001 - sistem upravljanja kvalitetom u poslovnoj organizaciji, ISO 14001 - sistem upravljanja zastitom zivotne sredine i OHSAS 18001 - sistem zastite i bezbednosti na radu.

KEJ

 

2017. godine GPD "Kej" je, ispunivši uslove za dobijanje licenci za izvođenje radova za objekte za koje građevinsku dozvolu izdaje ministarstvo nadležno za poslove građevinarstva ili nadležni organ autonomne pokrajine, dobilo sledeće licence:

01. I090A1 - Izvođenje građevinsko-zanatskih radova na objektima u granicama nepokretnih kulturnih dobara od izuzetnog značaja i kulturnih dobara upisanih u Listu Svetske kulturne baštine i na objektima u zaštićenoj okolini kulturnih dobara od izuzetnog značaja sa određenim granicama katastarskih parcela i na objektima u zaštićenoj okolini kulturnih dobara upisanih u Listu svetske kulturne baštine;

02. I093A2 - Izvođenje građevinsko-zanatskih radova na objektima stambenih kompleksa višeporodičnog stanovanja kada je Investitor Republika Srbija;

03. I205E1 - Izvođenje elektroenergetskih instalacija niskog i srednjeg napona za zavode za izvršenje krivičnih sankcija;

04. I093G1 - izvođenje građevinskih konstrukcija na objektima stambenih kopleksa višeporodičnog stanovanja kada je investitor Republika Srbija.

REFERENCE

ŠTA VAM NUDIMO

galerijaIzgradnja po sistemu „ključ u ruke“ stambeno-poslovnih zgrada, stambenih, industrijskih i javnih objekata; uređenje enterijera i eksterijera objekata, kao i radovi parternom uređenju i ozelenjavanju površina sa izradom prateće projektne dokumentacije za sve vrste objekata.
_____________________________________________

galerijaZavršni radovi na objektima i to: završni zidarski, izolaterski, keramičarski, molersko – farbarski, stolarski, bravarski, limarski radovi itd.
_____________________________________________

galerijaRekonstrukcije i adaptacije objekata u skladu s vašim zahtevima i potrebama, uz poštovanje najviših estetskih i tehničkih normativa. Nudimo iskustvo i veliki broj referenci na objektima sa konzervatorsko-restauratorskim radovima.
_____________________________________________

galerijaRadovi na izradi električnih instalacija jake i slabe struje, mašinskih instalacija (centralno grejanje, ventilacija, klimatizacija) i instalacije vodovoda, kanalizacije i hidrantske mreže uz izvođenje radova najnovijim tehnološkim dostignućima.
_____________________________________________

galerijaVršimo usluge stručnog nadzora i praćenja procesa izgradnje objekta od početka do završetka radova, kao i stručnog savetovanja po svim tehničkim pitanjima.
_____________________________________________

kej
+ KEJ Agrar