Završeni su radovi na izgradnji ekskluzivne stambene zgrade u ulici Strahinjića Bana u Beogradu

U martu 2018. godine završeni su radovi na izgradnji ekskluzivne stambene zgrade u ulici Strahinjića Bana u Beogradu. Spratnost objekta je Po+Pr+6+Pe. Ukupna bruto površina je 5.870 m2, sa 19 stambenih jedinica i 2 lokala u prizemlju.

Investitor: Stefial d.o.o., Beograd

Nadzor: Mladenko Babić dipl.inž.građ.

Završeni su radovi na izgradnji stambenog objekta u ulici Vase Pelagića na Senjaku u Bg

U februaru 2018. godine završeni su radovi na izgradnji stambenog objekta u ulici Vase Pelagića na Senjaku u Bg. Spratnost objekta je Po+P+1. Objekat ima dva ulaza, sa 7 stambenih jedinica i 20 parking mesta u podzemnoj garaži.

Investitor: Sanidei d.o.o., Obrenovac

Nadzor: Zoran Nikolić dipl.građ.inž.

Počeli su radovi na izgradnji stambenog objekta u ulici Neznanog Junaka u Beogradu

U novembru 2017. počeli su radovi na izgradnju stambenog objekta u ulici Neznanog Junaka u Beogradu. Spratnost objekta je Po+P+2+PS

Završena je izgradnja zdravstvenog objekta specijalističkih službi Doma zdravlja u Kuli

U januaru 2018. završena je izgradnja zdravstvenog objekta specijalističkih službi Doma zdravlja u Kuli. Ukupna bruto površina objekta je 1367,46 m2 + 27 m2 (pasarela). Spratnost objekta je P+2.

Investitor: Republika Srbija-Opština Kula

Nadzor: Rajko Balandžić dipl.inž.građ., Svetislav Sadžaković dipl.inž.ele., Branislav Živanović dipl.maš.inž.

Počela je izgradnja višeporodičnih stambenih objekata u 13 gradova u Srbiji

Počela je izgradnja višeporodičnih stambenih objekata u okviru podprojekta 4 regionalnog stambenog programa „Stambeni program u republici Srbiji radi rešavanja stambenih potreba izbeglica“. U pitanju je 16 objekata u 13 gradova u Srbiji. Finansijer projekta je Jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru.

Završena je izgradnja Laboratorije za ispitivanje materijala u Obrenovcu

U decembru 2017. godine završena je izgradnja Laboratorije za ispitivanje materijala u Obrenovcu. Objekat je spratnosti Su+P+1 i bruto površine 776 m2. Pored toga što je bio glavni izvođač, Kej d.o.o. je izradio i svu tehničku dokumentaciju za sve faze projekta.

 

Investitor: PD za ispitivanje materijala „Tehnički centar Inspekt“

Nadzor: Zoran Petronijević dipl.inž.građ.

Srećne novogodišnje i božićne praznike, puno sreće, uspeha i zdravlja, želi Vam GPD ''Kej''

Završeni su radovi na izgradnji zdravstvene stanice na Labudovom brdu u Beogradu

U julu 2017. završeni su radovi na izgradnji zdravstvene stanice na Labudovom brdu u Beogradu. Objekat se sastoji iz objekta A spratnosti P+1+Pk i objekta B spratnosti Po+P+1+Pk koji su povezani pasarelom na I spratu i potkrovlju. U okviru kompleksa zdravstvene stanice su i pristupne saobraćajnice sa pripadajućom infrastrukturom i zelenim površinama.

Investitor: Gradska uprava grada Beograda, agencija za investicije i stavnovanje, Beograd
Nadzor: Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju

Završeni su radovi na izgradnji Kulturnog centra u Paraćinu

U junu 2017. završeni su radovi na izgradnji Kulturnog centra u Paraćinu. Objekat je spratnosti Po+P+3. U sklopu objekta je promotivno izložbeni prostor sa kafeterijom, dupleks 3D bioskop (sa dve bioskopske sale), radni kabineti i garaže.

Investitor: Uprava za investicije i upravljanje imovinom Opštine Paraćin
Nadzor: Forma Antika, Niš

Završeni su radovi na izgradnji stambeno poslovnog objekta u Krunskoj ulici u Beogradu

U aprilu 2017. godine završeni su radovi na izgradnji stambeno poslovnog objekta u Krunskoj ulici u Beogradu. Spratnost objekta je Po+Pr+Ga+4+Pk sa ukupno 7 stambenih jedinica, dva lokala i 1 poslovnim apartmanom i sa ukupno 14 parking mesta u zajedničkoj garaži. Ukupna neto površina je 1593,73 m2 kategorije “B“.

Završeni su radovi na uređenju prostorija na terminalu 2 aerodroma Nikola Tesla u Beogradu

U aprilu 2017. godine završeni su radovi na uređenju prostorija na terminalu 2 aerodroma Nikola Tesla u Beogradu. Zamenjene su sve instalacije, kao i stolarija u prostorijama državnih organa. Pored toga uradjeni su kompletni gradjevinsko-zanatski radovi.

Investitor: “Aerodrom Nikola Tesla AD“, Beograd

Počinje rekonstrukcija Doma vojske za potrebe Gradske biblioteke u Čačku

Dana 18. aprila 2017. godine, u Čačku, potpisan je ugovor između grada Čačka i GPD “Kej“ d.o.o. o izvođenju radova na rekonstrukciji i adaptaciji bivšeg Doma vojske u koji će biti smeštena Gradska biblioteka “Vladislav Petković Dis“. Glavni projekat za rekonstrukciju i adaptaciju ove zgrade uradio je arhitekta Dušan Vulović, prema idejnom rešenju arhitekte Momira Radišića. Rok za završetak radova je 400 kalendarskih dana.

http://moravainfo.rs

Zahvalnica Evropskog atletskog prvenstva - Beograd 2017

Na svečanosti povodom završetka Evropskog atletskog prvenstva u dvorani 2017., koja je održana u Skupštini grada Beograda, GPD “Kej“ je primio zahvalnicu za nesebičan doprinos organizaciji prvenstva. Na svečanosti je istaknuto da je ovo najveće i najbolje organizovano atletsko takmičenje kod nas. Zahvlanicu je u ime firme primila zaposlena u GPD “Kej“ Dubravka Rabrenović.

Završeni su radovi u Kombank Areni

U februaru 2017. završeni su radovi na postavljanju montažno-demontažne atletske staze i pomoćnih staza u Kombank Areni za potrebe Evropskog atletskog prvenstva u dvorani 2017.Da bi se izveli ovi radovi bilo je potrebno uklanjanje tribine sa nivoa 100 i deo tribina sa nivoa 200. Nakon toga podignuta je podkonstrukcija visine 3m. Na podkonstrukciju je postavljeno 10.000 m2 drvenih podloga. Izliveno je više od 6.000 m2 tartan staza i pristupnica i postavljena kompletna oprema.

Investitor: Republička direkcija za imovinu Republike Srbije

Početak radova na izgradnji zdravstvenog objekta specijalističkih službi Doma zdravlja u Kuli

U februaru 2017. počeli su radovi na izgradnji zdravstvenog objekta specijalističkih službi Doma zdravlja u Kuli. Ukupna bruto površina objekta je 1367,46 m2 + 27 m2 (pasarela). Spratnost objekta je P+2. Objekat će biti nezavistan, a toplu vezu sa postojećim objektom ostvariće pasarelom u nivou prvog sprata.

Investitor: Republika Srbija-Opština Kula
Nadzor: Viessermann d.o.o. Kula