Smeštaj

Ugostiteljski objekat Vila Plamenac se sastoji od prizemlja, prvog i drugog sprata. Pruža mogućnost boravka u deset apartmanskih jedinica od kojih su tri na prvom spratu, dok se ostalih sedam apartmana nalazi na drugom spratu.

Apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju za spremanje i serviranje hrane, frižider, tv, bežični internet.

Detaljnije informacije o svakoj apartmanskoj jedinici možete dobiti klikom miša na ispod navedene nazive apartmana.

*svaka apartmanska jedinica poseduje pomoćni ležaj u vidu ugaone garniture odnosno sofe na razvlačenje

Apartman A11 – četvorokrevetni apartman, kategorija 1 (prva) sa 4 zvezdice

Apartman A11 se nalazi na prvom spratu na severoistočnoj strani objekta. Njegova pozicija je ugaona sa severozapadnom orijentaciom, pri čemu su prostori poput trpezarije i dnevne sobe okrenuti zapadnom suncu i borovima koji okružuju objekat. Iz predsoblja sa garderobom se pristupa kupatilu i dnevnom prostoru, koji objedinjuje kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu. Ovakvo spajanje funkcija u jedinstveni dnevni prostor omogućava stvaranje jedne protočne i fleksibilne prostorije. Iz dnevnog boravka se ulazi u trokrevetnu sobu sa mogućnošću smeštaja 4 osobe. Prostorna dispozocija apartmana, zajedno sa funkcionalnom koncepcijom pruža ambijent za jedan ugodan boravak na planini.

Apartman se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe i kupatila ukupne kvadrature od 37,39 m2.

 

A11

 

Apartman A13 – trokrevetni apartman, kategorija 1 (prva) sa 4 zvezdice

Apartman A13 je smešten na prvom spratu na jugoistočnoj strani objekta. Ovakva orijentacija u pogledu strana sveta je izuzetno povoljna za planinske uslove, jer omogućava dobru osunčanost prostorija i toplotne dobitke zimi. Iz predsoblja sa garderobom se pristupa kupatilu i dnevnoj zoni, u kojoj su objedinjeni kuhinja i trpezarija, sa proširenjem u vidu kutka za odmor ili eventualnog pomoćnog ležaja. Iz ove prostoije se ulazi u prostranu trokrevetnu sobu sa mogućnošću smeštaja 4 osobe. Ovakva funkcionalna organizacija, pri kojoj su zajednički dnevni prostori minimalizovani predstavlja idealnu mogućnost za one koji svoj boravak na planini vezuju više za boravak u prirodi nego u zatvorenom prostoru.

Apartman se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe i kupatila ukupne kvadrature od 30,28 m2.

Apartman A15 – trokrevetni apartman, kategorija 1 (prva) sa 4 zvezdice

Apartman A15 se nalazi na prvom spratu na severozapdnoj strani objekta. Iz predsoblja sa garderobom se pristupa kupatilu i dnevnom boravku, koji objedinjuje kuhinju i trpezariju. Ulaz u trokrevetnu spavaću sobu sa mogućnošću smeštaja 4 osobe vrši se iz prostora dnevnog boravka. Velika osunčanost prostora apartmana, a posebno spavaće sobe daje veliku prednost ovom apartmanu i leti i zimi. Apartman se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe i kupatila ukupne kvadrature 32,11 m2.

 

A15


Apartman A21 – dvokrevetni apartman, kategorija 1 (prva) sa 4 zvezdice

Apartman A21 je smešten na severozapadnom uglu potkrovlja objekta. Dva nivoa apartmana obezbeđuju veoma komforan prostor za boravak, pri čemu je donji nivo u funkciji dnevne zone, a gornji nivo je organizovan u spavaću sobu. Prostorno povezani sadržaji kuhinje, trpezarije i dnevnog boravka čine donji nivo protočnim i funkcionalnim. Na galeriji se nalazi spavaća soba sa francuskim krevetom osvetljen krovnim prozorima, koji odišu pravom planinskom atmosferom.

Apartman se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe i kupatila ukupne kvadrature od 21,63 m2.

Apartman A22 – dvokrevetni apartman, kategorija 1 (prva) sa 4 zvezdice

Apartman A22 se nalazi u potkrovlju objekta i ima pogodnu ugaonu orijentaciju nalazeći se na severoistočnoj strani. Organizacija prostora ostavila je mogućnost velike trpezarije sa kuhinjom, uz odsustvo većeg zajedničkog dnevnog prostora. Ovu funkciju ima predprostor dvokrevetnoj spavaćoj sobi na galeriji, kao prijatan kutak za odmor osvetljen krovnim prozorom. Apartman se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe i kupatila ukupne kvadrature 27,33 m2.


Apartman A24 – dvokrevetni apartman, kategorija 1 (prva) sa 4 zvezdice

Apartman A24 se nalazi u potkrovlju na jugozapadnom delu vile. Sastoji se od donjeg nivoa gde su objedinjeni prostori dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje i kupatila. Na galeriji se nalazi francuski ležaj sa mogućnošću smestaja 2 osobe. Takodje u dnevnom boravku postoji i pomoćni ležaj u vidu sofe na razvlačenje. Apartman se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe i kupatila ukupne kvadrature 20.58 m2.

Apartman A25 – četvorokrevetni apartman, kategorija 1 (prva) sa 4 zvezdice

Apartman A25 se nalazi u potkrovlju i ima jako povoljnu prostornu orijentaciju, što u pogledu strana sveta, jer se nalazi na jugozapadnoj strani objekta, što u smislu pogleda koji se iz dnevne sobe pruža ka dvorištu i borovoj šumi. Pored dnevne zone sa kuhinjom, trpezarijom i dnevnom sobom, u ovoj apartmanskoj jedinici je dobro iskorišćena visina kosog krova u kome je smeštena trokrevetna galerija sa mogućnošću smeštaja 4 osobe. Apartman se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, spavaće sobe i kupatila ukupne kvadrature 33,08 m2.


Apartman A26 – dvokrevetni apartman, kategorija 2 (druga) sa 3 zvezdice

Apartman A26 se nalazi u potkrovlju u jugozapadnom delu objekta i sastoji se od donjeg nivoa i galerije. U donjem nivou objedinjeni su prostori trpezarije i kuhinje sa nedostatkom prostora dnevne zone. Na galeriji je smeštena jedna prostorija u vidu spavaće sobe sa francuskim krevetom i sofom sa mogućnošću razvlačenja. Spavaća soba je osvetljena krovnim prozorom, što daje posebnu draž ovom apartmanu. Apatrman se sastoji od predsoblja, kuhinje, trpezarije,spavaće sobe i kupatila ukupne kvadrature 20,22 m2.

Apartman A28 – četvorokrevetni apartman, kategorija 1 (prva) sa 4 zvezdice

Apartman A28 se nalazi u potkrovlju u severozapadnom delu objekta i sastoji se od donjeg nivoa i galerije. U donjem delu objedinjeni su prostori trpezarije, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Na galeriji je smeštena jedna prostorija u vidu spavaće sobe sa dva francuska ležaja. Spavaća soba je osvetljena krovnim prozorima, što daje posebnu draž ovom apartmanu. Apatrman se sastoji od predsoblja, kuhinje, trpezarije, dnvnog boravka, spavaće sobe i kupatila ukupne kvadrature 38.73 m2.