Opremljenost objekta:

Apartmani Divčigora su smešteni u mirnom i šumovitom ambijentu nedaleko od puta za ski stazu „Crni vrh“.  Objekat se nalazi na terenu u padu ka zajedničkom dvorištu i potoku koji protiče kroz parcelu. Dvorište ispod objekta će biti uređeno kao parkovska površina u funkciji svih apartmana. Objekat čine tri lamele.

Kvalitetna toplotna izolacija; Prirodni materijali primenjeni u obradi ekserijera i enterijera; Spoljašnja stolarija PVC sa termoizolacionim staklom i teksturom drveta;  Obezbeđen parking na parceli; U okviru objekta obezbeđena je skijašnica.

Opremljenost apartmana:

Svi apartmani suterena imaju svoja, privatna dvorišta; Potkrovlja većim delom imaju punu visinu zbog projektovanih krovnih badža; U potkrovlju II su dupleks apartmani; Ulazna vrata u apartmane su sigurnosna, metalna, završno furnirana; Unutrašnja vrata duplo šperovana;  Završna obrada podova je parket; Podna i zidna keramika I klase; Oprema kupatila: podoravne rešetke sa tuš kabinama od kaljenog stakla, konzolne wc šolje sa ugradnim vodokotlićima, konzolni lavaboi sa hromranim odvodom i jednoručnom baterijom; Grejanje radijatorsko; Svaki stan poseduje vodomer, električni kotao i brojilo.

Čalačka greda, Divčibare

APARTMANI U PONUDI