O nama

Građevinsko preduzeće –

Primena znanja i tehnika u organizaciji i kontroli građevinskog procesa naš krajnji rezultat podiže na zavidan nivo.

Građevinsko preduzeće “KEJ” se profesionalno bavi projektovanjem i izgradnjom stambenih i poslovnih prostora. Dugogodišnje iskustvo i velika referenca stavljaju nas u red uspešnijih preduzeća iz oblasti građevine i arhitekture. Izgradnja novih poslovnih i stambenih objekata po svetskim standardima zagarantovana je našom poslovnom politikom. Samo proizvodi i materijali najkvalitetnijih svetskih proizvođača koriste se prilikom izgradnje objekata. Sistem „ključ u ruke“ obavezuje nas na odgovornost do poslednjeg trenutka.

GPD KEJ je osnovano 1989. godine u Valjevu i posluje uglavnom na teritoriji Srbije. Od osnivanja firma ima umeren i konstantan rast. Sredinom 90-tih GPD KEJ postaje zvanični zastupnik za firmu „Rigips” i počinje uvoz gips-katronskih ploča iz Austrije. Uspešna saradnja sa Rigips-om traje i danas.

kej-tim2

Početkom 2000. godine u poslovanje firme se uključuje mlađa generacija, koja doprinosi stvaranju novih ideja i daljem razvoju. Firma „KEJ” izvodi radove za privatne investitore, državu, kao i za strane investitore koji su odlučili da svoj kapital ulože u Srbiji, kao što su Podgorina Frucht, Austria iz Osečine, RAUCH Austria iz Koceljeve. Naš uspeh sa upravljanjem projektima i projektni biro je nešto čime se razlikujemo od ostalih firmi na tržištu.

Od 2005. godine GPD KEJ ulaze u izgradnju stanova za tržište, a nešto kasnije i osniva firmu „KEJ Invest” koja se bavi investicionom izgradnjom. Takođe, krajem 2008. godine „KEJ” počinje organizovanu poljoprivrednu proizvodnju sa čime širi spektar delatnosti sa kojima se bavi.

GPD “KEJ” 2010. godine zapošljava velikih broj mladih stručnjaka sa željom da spoji inovacije i energiju sa iskustvom i znanjem, i da na taj način doprinese daljem unapređenju poslovanja i kvalitetu krajnjeg razultata.

Sertifikati

Politika Integrisanog menadžment sistema

Tokom 2012. godine Građevinsko privredno društvo „Kej“ d.o.o. započinje proces sertifikacije ISO standardima iz područja projektovanja i izgradnje stambenih i nestambenih zgrada. Danas posedujemo 9 ISO standarda i to su:

 

 • ISO 9001:2015 – sistem menadžmenta kvalitetom;
 • ISO 14001:2015 – sistem upravljanja zaštitom životne sredine;
 • ISO 45001:2018 – sistem menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu;
 • ISO 50001:2018 – sistem menadžmenta energijom;
 • ISO 22301:2019 – sistem menadžmenta kontinuiteta poslovanjem;
 • ISO/IEC 27001:2013 – sistem organizacije o poverljivosti podataka;
 • ISO 37001:2016 – sistemi menadžmenta protiv mita;
 • ISO 41001:2018 – sistem menadžmenta održavanjem objekata i opreme
 • ISO/PAS 45005:2020 – sertifikacione šeme, smernice za bezbedan rad tokom pandemije COVID-19

Licence

za izvođenje radova

2017. godine GPD “Kej” je, ispunivši uslove za dobijanje licenci za izvođenje radova za objekte za koje građevinsku dozvolu izdaje ministarstvo nadležno za poslove građevinarstva ili nadležni organ autonomne pokrajine, dobilo sledeće licence:

 • I090A1

  Izvođenje građevinsko-zanatskih radova na objektima u granicama nepokretnih kulturnih dobara od izuzetnog značaja i kulturnih dobara upisanih u Listu Svetske kulturne baštine i na objektima u zaštićenoj okolini kulturnih dobara od izuzetnog značaja sa određenim granicama katastarskih parcela i na objektima u zaštićenoj okolini kulturnih dobara upisanih u Listu svetske kulturne baštine;

 • I093A2

  Izvođenje građevinsko-zanatskih radova na objektima stambenih kompleksa višeporodičnog stanovanja kada je Investitor Republika Srbija;

 • I205E1

  Izvođenje elektroenergetskih instalacija niskog i srednjeg napona za zavode za izvršenje krivičnih sankcija.

 • I093G1

  Izvođenje građevinskih konstrukcija na objektima stambenih kopleksa višeporodičnog stanovanja kada je investitor Republika Srbija.

 • Energetski pasoši

  Izdavanje sertifikata o energetskim svostvima za objekte visokogradnje.

0
godina osnivanja
0
relizovanih projekata
0
zaposlenih

ZAPOŠLJAVANJE

MLADIH KADROVA

GPD „KEJ“ 2010. godine zapošljava velikih broj mladih stručnjaka sa željom da spoji inovacije i energiju sa iskustvom i znanjem, i da na taj način doprinese daljem unapređenju poslovanja i kvalitetu krajnjeg razultata.